The Masked Oliekoek!

25 juni | 20:00 uur - Online

Na het grote succes van de TV-show “The Masked Singer” komt het Heamielcomite met een Bolswardse variant “The Masked Oliekoek!”.

4 Bekende Bolswarders doen mee aan deze zangwedstrijd en zullen gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Een jury zal zijn uiterste best om de identiteit van de Oliekoeken te achterhalen. Ook vanuit huis kun je meespelen en raden welke bekende Bolswarder in een pak zit. Daarnaast bepaal jij als kijker wie er door gaat naar de volgende ronde en wie zijn masker af moet zetten.

De presentatie is in handen van Vincent Haagsma. The Masked Oliekoek begint om 20:00 uur en is te bekijken via de livestream op Heamiel.nl.

MHB Audiovisuele Producties
Evenementsponsor
Evenementsponsor

 

Jij kan bepalen welke gemaskerde Bolswarder afvalt en moet stoppen met z’n zangkunsten. Daarnaast kun je raden wie er in welk pak zit. Degene die de meeste goede antwoorden raadt en aan ons doorgeeft, maakt kans op een compleet verzorgde rondvaart voor vier personen, door Bolsward en omgeving in een sloep van Sloepverhuur Bolsward en met hapjes en drankjes van Brasserie E&D.