Jumbo Kooistra Slotavond

zaterdag | 19:30 uur tot 1466470740 uur - Julianapark

Jumbo Kooistra evenementsponsor Slotavond
Evenementsponsor Jumbo Kooistra

Ook dit jaar eindigen we Heamiel weer groots met de Jumbo Kooistra slotavond 2019.

Nielson:

De Nederlandse singer-songwriter Nielson is o.a. bekend geworden met nummers als “Sexy als ik dans”, “Hoe” en “Hotelsuite”. Op dit moment draait Nielson met “IJskoud” al weer een paar maanden bovenin mee in de Top 40 en hij schopte het tot in de finale van het populaire TV programma Wie is de Mol.

Dave Roelvink:

Bekend van o.a. “De Roelvinkjes” – richt zich tegenwoordig voornamelijk op z’n DJ-carrière. Hij zal de avond in het park aftrappen en het publiek opwarmen met de muziekstijlen bubbling, moombahton en eclectic.

Memphis Maniacs:

Deze “Meesters van de Mash-Up” zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland: knallers van hits uit zéér diverse genres worden door en over elkaar heen gegooid. De Memphis Maniacs zijn geen onbekenden in Bolsward en staan dit jaar ook weer garant voor een adembenemende show.

Beatcrooks:

De Beatcrooks – vooral bekend in de achterhoek – hebben o.a. optredens verzorgd op de Zwarte Cross en Defcon 1. De muziek omschrijven ze zelf als “Happy Høken”. Een feestexplosie die in hoog tempo het Julianapark in knalt.

DJ Dan Daniels:

De DJ uit Bolsward die het Julianapark op en neer laat springen!