Parkcrew

De activiteiten in het Julianapark vergen veel voorbereiding. Er wordt al een week voor de eerste muziek uit de speakers komt, begonnen met de 1e voorbereidingen om een fantastisch evenemententerrein op te bouwen. De parkcrew zorgt ervoor dat het park klaar gemaakt wordt voor het grootste feest van Bolsward. Deze club enthousiaste vrijwilligers bestaat uit sterke & harde werkers die het leuk vinden om voor dag & dauw op te staan en soms in de avond nog even lekker door te knallen.

Wat doet de parkcrew allemaal?
Op de zaterdag voor de Heamiel wordt er begonnen met het uitzetten van de piketpaaltjes voor het podium, vip-deck, kassa-units, kleedkamers et cetera. Vervolgens worden op maandag de eerste unit geplaatst met de grote heftrucks, ook wordt er begonnen met het afzetten van het park voor publiek. Op dinsdag wordt het podium opgebouwd, de toiletten gebracht waarna op woensdag de koelcontainers met bier en de taps worden gebracht. Ook begint het geluidsbedrijf op woensdag met het opbouwen van de licht- & geluidsinstallatie. De parkcrew zorgt er ook voor dat hele stroomplan wordt uitgelegd en dat alle verdeelkasten op de juiste plaatsen komen te liggen en dat waterleidingen voor de bars en wc’s worden geplaatst. Dit zijn zomaar een aantal zaken waar de parkcrew bij helpt, coördineert en faciliteert. 

Vrijwilliger Remco is al enkele jaren onderdeel van de parkcrew en legt uit waarom hij dat zo leuk vind. “Het mooiste aan de opbouw in het park vind ik dat je van een groot leeg grasveld op maandag, op vrijdag opeens een heel professioneel festivalterrein hebt zien ontstaan. Ik neem elk jaar met alle liefde een week vrij van m’n werk om lekker te knallen. Hekken plaatsen met behulp van de ruwterrein-heftruck, de spandoeken ophangen vanuit de hoogwerker, de toiletwagens waterpas zetten en op zondag alles weer afbreken. Het geeft mij echt voldoening om dit voor ons stadje ‘Bolsward’  te doen.” 

Voor aankomend jaar zijn we nog op zoek naar een paar mensen die onderdeel willen uitmaken van de parkcrew. Lijkt het jou ook leuk? Meld je dan snel aan! 

  Opgave Parkcrew


  Vul onderstaande gegevens in om je op te geven voor de Parkcrew. Wil je liever wat meer afwisseling? Geef je dan op als vrijwilliger.

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Adres:* (straat + huisnr.)

  Postcode:*

  Plaats:*

  Geboortedatum:*

  E-mail:*

  Telefoonnummer:*

  Bankrekening IBAN:*

  Maat T-shirt:*

  In bezit van:
  Rijbewijs BRijbewijs E (achter B)Rijbewijs THeftruckcertificaatBHV

  Beschikbare dagen:*

  MaandagDinsdagHeamiel-woensdagHeamiel-donderdagHeamiel-vrijdagHeamiel-zaterdagZondag

  Ruimte voor extra opmerkingen: