Sunny Road Show

Marktplein Live!

26 juni | 22:30 uur - Marktplein

In samenwerking met Grand Cafe de Wijnberg en Stadscafe het Veerhuys staat er tijdens de Heamieldagen leuke muziek geprogrammeerd op het Marktplein. Live muziek onder het genot van een drankje op twee gezellige terrassen in Bolsward.

Op woensdag speelt vanaf 22:30u de band “The Sunny Road Show“. Een band die begin 2015 uit de liefde voor het betere luisterliedje is ontstaan. Sjoukje, idolaat van het liedjeswerk van o.a. Emiliana Torrini, vernoemde de band naar een gelijknamig nummer van deze singer-songwriter. Het repertoire van de groep bestaat hoofdzakelijk uit eigen werk aangevuld met eigen bewerkingen van bestaande liedjes. Ze bestrijken een gevarieerd terrein van folk, alternative en americana. Af en toe wordt er geflirt vanuit folk met gospel (My Time of Dying, Tired Feet). In het algemeen betreft het rustige, stemmige liedjes met hier en daar enkele opzwepende songs met een wat rauw randje. De band speelt naast haar eigen werk covers van Emiliana Torrini, Adele Diane, Frazey Ford en PJ Harvey (C´mon Billy).

Spits dus je oren voor veel mooie luisterliedjes boordevol zelfreflectie en mijmer op een mooie zomeravond weg bij de magische klanken van The Sunny Road Show.