Jeugdmiddag Discozwemmen

Geen categorie | 15:00 uur - Zwembad Vitaloo

Zin om te dansen, zingen en zwemmen? Dit jaar organiseren we Discozwemmen in zwembad Vitaloo. Het zwembad wordt omgetoverd tot een ware disco waar jongeren van 9 tot 15 jaar zich eindeloos kunnen vermaken. DJ Cloudz zorgt ervoor dat de nieuwste muziek uit de geluidsboxen komt en de vrolijk gekleurde lampen en laserstralen flitsen door het zwembad. Je kunt dit allemaal meemaken op vrijdagmiddag 29 juni kan van 15.15 tot 17.45 uur. Toegang is gratis.

We hebben een maximum aantal vrijkaartjes die we kunnen weggeven. Van maandag 25 t/m donderdag 28 juni kan je tussen 19.00-20.00 uur kaartjes ophalen voor het Discozwemmen. Je kan max. 2 kaartjes per persoon ophalen. Heamiel Discozwemmen is toegankelijk voor iedereen van 9 – 15 jaar en je bent in het bezit van minimaal je A-diploma.

Dus; houd je van muziek en vind je het leuk om samen met je vriend/vriendin te zwemmen, kom dan vrijdagmiddag naar zwembad Vitaloo. Maar vergeet niet eerst een vrijkaartje op te halen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de jongeren zich goed en zorgeloos kunnen vermaken is er toezicht in het zwembad aanwezig.

Heel graag tot ziens tijdens het Heamiel Discozwemmen bij zwembad Vitaloo!