Huisartsenpraktijk Huisman Heamiellunch met Anneke Douma!

donderdag | 11:45 uur - Broerekerk

Huisarts Huisman
Heamiel lunch evenementsponsor

Graag willen wij u als comité uitnodigen om aan te schuiven aan de prachtig gedekte tafels in de Broerekerk voor de Heamiellunch van 2019!

Als in vroegere tijden de zomer begon en het hooi was binnengehaald, was er een feest voor stad en platteland. Dan trok de boer met vrouw, kinderen en knechten naar de stad, naar Bolsward. De familie deed er haar inkopen, bezocht de kermis en schoof aan voor het traditionele Heamiel.

De lunch wordt gehouden op donderdag 27 juni in de Broerekerk. Een heerlijke lunch met boerenbol, soep en nog veel meer! En natuurlijk mag de rijst met boerenjongens niet ontbreken!

De serveersters, leerlingen van het Marne College, zullen u bedienen van al dit lekkers. Samen met de Heakeninginne en haar 2 hofdames kunt u, terwijl u eet, genieten van onze muzikale gast Gurbe Douwstra, en ook Tsjamme Wiersma en Bauke Kooiker zullen hun muzikale medewerking weer verlenen. Daarnaast is de Boalserter Skotsploegh ook dit jaar weer van de partij!

Kaarten voor de Heamiellunch zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Primera vanaf zaterdag 25 mei à € 10,- per stuk of op de dag zelf vanaf 10.00 uur naast de ingang van de Broerekerk. Wacht niet te lang, de kaarten zijn snel uitverkocht en er zijn maximaal 250 plaatsen beschikbaar.

De Broerekerk gaat om 11.45 uur open en de lunch begint om 12.15 uur.
Wij hopen u te zien donderdag 27 juni a.s. als onze gast aan tafel!