Heamiellunch

Donderdag | 11:45 uur - Broerekerk

Evenementsponsor

Graag willen wij u als comité uitnodigen om aan te schuiven aan de prachtig gedekte tafels in de Broerekerk voor de Heamiellunch!

Als in vroegere tijden de zomer begon en het hooi was binnengehaald, was er een feest voor stad en platteland. Dan trok de boer met vrouw, kinderen en knechten naar de stad, naar Bolsward. De familie deed er haar inkopen, bezocht de kermis en schoof aan voor het traditionele Heamiel.

De lunch wordt gehouden op donderdag 22 juni in de Broerekerk. Een heerlijke lunch met boerenbol, soep en meer! Natuurlijk mag de rijst met rozijnen en boerenjongens niet ontbreken!

De serveersters, leerlingen van het Marne College, zullen u bedienen van al dit lekkers. Samen met de Heakeninginne en haar twee hofdames kunt u, terwijl u eet, genieten van onze muzikale gasten Tsjamme Wiersma en Bauke Kooiker.

Kaarten voor de Heamiellunch zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Primera vanaf zaterdag 3 juni à € 10,- per stuk. Wacht niet te lang, de kaarten zijn snel uitverkocht en er zijn maximaal 250 plaatsen beschikbaar.

De Broerekerk gaat om 11.45 uur open en de lunch begint om 12.15 uur.
Wij hopen u te zien donderdag 22 juni a.s. als onze gast aan tafel!